Fredagen stod för dörren och efter 3 år på Karolinska Institutet skulle jag äntligen få titulera mig som Leg. Fysioterapeut. 8.15 stod taxin utanför porten och med ett löjligt pirr i magen likt inför varje sommarlov som barn, begav jag mig tillsammans med mina tjejer till Aula Medica i Solna.

Dags att avsluta där vi en gång startade utbildningen.

Efter massa bilder och kramar med familjen på plats blev det plötsligt något stressigare.... hem för att göra i ordning innan alla gästerna skulle komma. 40 hungriga magar skulle mättas och med mig i min kock-styrka hade jag Anna, Farid och Sandra! 

16.30 droppade första gästen in och sen rullade det bara på. Frank brände nosen i marschallen, en annan trampade i den med sina nya vitas sneakers och färgade skorna röda. Life!

Tillsammans med dem jag håller mest kär, höll vi till på bakgården, ätandes, drickandes och doppandes med bröd i röror tills långt efter solen gått ner. Stämningen var varm, temperaturen kall, det var blåa läppar, vinterjackor och mycket skratt.

Jag har under dessa år varit omgiven av de allra finaste människor som går att finna och nu var det min tur att ge tillbaka till de som funnits där för mig och till dem jag håller mest kär.

Mängder av mat och alldeles för få stolar - antingen lyckligt lottad eller riktigt hungriga vänner! 

Som alltid var jag ute i sista sekund för att beställa tårta så levde om gymnasiet och bjöd på två rejäla studentmössa. 

Och så den finaste examenspresenten av de alla, Farid, min sambo och partner in crime! Funnits där sen jag startade utbildningen och fått mig att hålla kvar fastän jag många gånger velat hoppa av. 

Lördag

, och firandet var då inte slut. Efter ett försök till att sova ut var det bara att gå upp när larmet ringde. Duscha, fixa sig, hoppa in i taxin, glömma vinet hemma, hem igen och sen åka vilse med taxichaffören. Men glädjen var on fleek, skrattade bort allt och kom tillslut fram till Freddie. Skåla med rosé och jordgubbar, skratta lite och sen vidare till Grand Hotel där Karolinska stod för middag och fest på Vinterträdgården. 

23.30

: övertalad och för mycket feeling gick det inte att avstå: det bar vidare på efterfest, trots vetskap om att jag ska upp barnsligt tidigt dagen efter.

01.30

stod min vita riddare utanför efterfesten för att köra mig till sängs.

Av med allt och somnade på studs!

Ingen rast eller ro.

Träningsvärk sen tisdagen fanns där och 2 dagars firande gjorde sig påmind men trots allt stod jag där ändå kl. 9.30 Söndagen den 4/6 för att tillsammans med dessa tösen hålla i Sommarens första

BOOTCAMP

på Zinkensdamms IP. 

SOMMAR BOOTCAMP

Svett och eurforifest - 45 min PLYO och CORE-träning för 82 personer.

 Det var knäböjshopp, utfallshopp, sidohopp, ja alla hopp du kan tänka dig och avslutande tabata för core. Pannben hela vägen in i mål för mig och jag höll! Jag hade då inte gjort det om det inte var för alla fantastiska människor som kom, peppade varandra och bjöd på skratt. Kicken jag fick av att stå längst fram och driva hela gänget tillsammans med Carro och Annis var helt fantastiskt!

Träning i alla dess former är banne mig det bästa jag vet...

Påfyllda och glada efter en lunch med extra allt på Reload bar det hem för att äntligen få varva ner. Hemma åkte håret upp i en bolle mitt på knoppen, mjukisarna och tofflorna drogs på, skräddarställning i soffan, fram med MacBooken och igång med att läsa hur det gått för klienterna under veckan som varit.. 

Glädje rakt igenom.

 Fick fira på exakt det sätt jag gillar mest: träning, mat och vänner! 

Tack alla som gjorde helgen värd att minnas

Heads up!

22 Juni gästar vi Luleå så om du bor norrut och är sugen på en timme med svett, skratt och pepp så gå in och anmäl dig 

HÄR

 på Tyngre.se 

Johanna Blomdahl

Du är grym Unni! Så stor inspiration ❤❤

Svar: Tack finaste du! 😘❤️
Unni Lundblom Edman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress