Onsdag, och jag har äntligen återupptagit min blogg. 

Ni som tidigare följt min blogg vet att mycket fokus låg kring tävling och mina tankar och reflektioner inför och efter det. Nu är jag tillbaka men med ett nytt fokus! 

I denna blogg kommer jag beröra fysiska och mentala ämnen. Jag kommer bjuda på frukost- och mellanmålstips samt träningstips både i och utanför gymmet. Genom min kunskap samt erfarenhet kommer jag berätta hur jag tänker och reflekterar kring kropp, själ, träning och kost ur ett långsiktigt perspektiv.

Vad gör Unni vid sidan av?

Som många känner till, arbetar och driver jag tillsammans med min sambo Farid, Forever Fitness. Tillsammans hjälper vi klienter att komma i form på ett enkelt, lustfyllt och lärande sätt. Jag har i dagsläget coachat tusentals klienter både online och fysiskt mot en hälsosammare och hållbar livsstil.  

Genom min Fysioterpeututbildning på Karolinska Institutet, nyfikenhet och ett genuint nördigt intresse för näringsfysiologi samt tävlingar inom Bikini fitness har jag byggt mig en egen förståelse och kompetens om kroppen. 

 

Efter stor efterfrågan om frukost och mellanmålstips kommer jag i detta första inlägg bjuda på en nyvunnen favorit. Detta är en frukost och/eller ett mellanmål som bygger på alla tre näringskällorna Protein, Kolhydrat och Fett. Du förbereder målet senast kvällen innan och kan förvara flera portioner i kylen så att frukosten är ordnad för flera dagar framöver. 

Recept för 4 personer:

1 burk (400g) Kokosmjölk Lätt

5dl Proteinmjölk, naturell eller med smak

3 dl Havregryn

8 st Äggvitor

2 msk Chiafrön

2 msk Sukrin

Näringsinnehåll:

280kcal/portion 

Protein 17g 

Kolhydrater 23g

Fett 11g

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress